Produse

COVIDIEN ( fosta TYCO HEALTHCARE)

TYCOCompania COVIDIEN (fosta TYCO HEALTHCARE), pe linga faptul ca este cel mai mare producator de componente electrice si electronice si de sisteme de telecomunicatii submarine pe plan mondial, este si cel mai mare producator de dispozitive de combatere a incendiilor si de sisteme de securitate. In acelasi timp este si lider mondial in productia de bunuri medicale. COVIDIEN (fosta TYCO HEALTHCARE), un important segment al COVIDIEN (fosta TYCO HEALTHCARE), produce o gama larga de consumabile medicale precum si alte produse de specialitate.

Compania are filiale în mai mult de 80 de tari si detine mai mult de 180.000 de angajati. Secretul succesului celor de la COVIDIEN (fosta TYCO HEALTHCARE) se datoreaza faptului ca urmaresc o strategie de baza: produc articole de inalta calitate satisfacand continuu necesitatile clientilor, iar angajatilor li se ofera posibilitati continue de perfectionare.

VALLEYLAB

VALLEYLABCompania VALLEYLAB, filiala a companiei COVIDIEN (fosta Tyco Healthcare Group LP.), este cunoscuta ca fiind lider in productia sistemelor chirurgicale electronice si ultrasonice.

Compania de fata se ocupa cu proiectarea si dezvoltarea unor sisteme electronice de tratament chirurgical care continua sa se mentina pe piata ca standarde recunoscute.

Linia produselor VALLEYLAB include:

SYNETURE

USS/DG SUTURES Compania SYNETURE isi are originile incepand cu 1909, numele Davis & Geck a insemnat un singur lucru - produse de inalta calitate. Incepand cu anul 2000, produsele D&G s-au imbunatatit prin alianta cu compania U.S. Surgical.

Linia de produse USS/DG pune la dispozitie variate tipuri de fire de sutura  resorbabile si neresorbabile (naturale si sintetice).

 

AUTO SUTURE

AUTO SUTURECompania AUTOSUTURE, divizie a companiei COVIDIEN (fosta Tyco Healthcare Group L.P.), produce si comercializeaza o arie larga de produse utilizate în chirurgia mecanica si laparoscopica.

Compania propune o serie noua de instrumente utilizate în sutura mecanica, perfectionate atat din punct de vedere structural, cat si functional. De asemenea pentru chirurgia laparoscopica, compania ofera instrumente performante, usor de manipulat, facilitand activitatea medicilor specialisti.

MALLINCKRODT

MALLINCKRODTCompania MALLINCKRODT, cu sediul în St. Louis, Missouri, produce si desface produse medicale. Misiunea lor este de a imbunatati serviciile medicale pentru pacientii din intreaga lume punand la dispozitie produse de înalta calitate pentru diagnosticare si tratamen.

Produsele lor sunt structurate in patru mari divizii:

In urma unui contract incheiat in anul 2000, compania MALLINCKRODT, in prezent COVIDIEN (fosta Tyco International), a obtinut exclusivitatea in distributia aparatelor INVOS-SOMANETICS in 39 de tari.

Compania SOMANETICS - "Fereastra spre creier", produce oximetre cerebrale INVOS, singurele aparate care permit monitorizarea cerebrala a pacientilor printr-o metoda noninvaziva, masurand permanent nivelul de oxigen din sangele cerebral.

KENDALL

KENDALL Compania KENDALL produce si desface o arie larga de produse : sonde endotraheale, truse traheostomie, truse oxigenoterapie, sisteme de drenaj, catetere, consumabile A.T.I., termometre, ace si seringi, produse de terapie vasculara, urologie si neonatologie.

Kendall este lider in domeniul productiei medicale cu pansamentele de marca recunoscuta, KERLIX si CURITY.

Alte produse Kendall de baza sunt cele apartinand terapiei vasculare, mai ales ciorapii terapeutici sub marca T.E.D., sisteme de compresie pneumaticã SCD. KENDALL a introdus tratamentul pe baza de compresie pneumatica si continua sa fie lider in acest domeniu.

NELLCOR

NELLCORCompania NELLCOR este o companie de renume in lumea medicala datorita produselor sale novatoare in domeniul terapiei respiratorii si al ingrijirii pacientilor. Imbinand stiinta si tehnologia, NELLCOR a fost si este un deschizator de drumuri in pulsoximetrie, ajungand astazi cel mai important producator de pulsoximetre si produse folosite in terapia respiratorie. In plus, compania ofera un spectru larg de produse pentru masurarea si reglarea temperaturii corporale. Clientii firmei NELLCOR se bucura de sprijinul tehnic si logistic profesionist acordat lor de catre aceasta.

PURITAN BENNETT

PURITAN BENNETTCompania PURITAN BENNETT a fost un deschizator de drum in dispozitivele pentru ventilatie mecanica si respiratorie de peste 50 de ani. Experienta tehnologica este completata de o aprofundata cunoastere a celor mai intalnite probleme respiratorii. Ca lider de piata ofera o gama larga de produse necesare pacientilor cu afectiuni respiratorii acute.

 

SCD EXPRESS

SCD EXPRESSSCD SCD Sistemul Express ™ este o modalitate de compresie dovedita din punct de vedere clinic pentru prevenirea trombozei venoase profunde (TVP) şi emboliei pulmonare (EP) Acest nou sistem oferă o serie de caracteristici unice care îmbunătăţesc profilaxia pentru fiecare pacient. SCD EXPRESS ™ - manseta KAMBIA ™ este un adevărat dispozitiv "All-In-One" dispozitiv. Designul unic Tear-Away permite mansetei sa poata fi convertita fi cu uşurinţă de la lungimea pentru o coapsa la o manseta cu lungimea pentru genunchi în doar câteva secunde.

DAR

SCD EXPRESSFiltrarea joacă un rol important in reducerea riscului de infecţii încrucişate şi protejarea căilor respiratorii ale pacientului în timpul ventilaţiei din anestezie şi in terapie intensivă.

DAR oferă produse inovatoare fundamentate în anii de expertiză care furnizează  usurinta in utilizare, performanta si imbunatatirea rezultatelor pacientului.

SHILEY

SHILEYTuburile Shiley au fost soluţia dvs. sigura pentru mai mult de 40 de ani.

Tuburile noastre de traheostomie reprezintă un continuum de inovaţii şi o linie de produse clinic versatile optimizate pentru aplicatii unice.

VAQUA

3MVAQUA - cateter urinar intermitent cu invelis hidrofilic

Cateterul VAQUA este un nou cateter intermitent cu invelis hidrofilic de la COVIDIEN, o companie cu vasta experienta urologica.
Prin imersia in apa, in 30 de secunde se activeaza lubrifiantul. VAQUA este utilizat pentru autocateterizare intermitenta fara dniciun grad de disconfort.
Bazandu-se pe cunostintele noastre in acest domeniu, a fost conceput, dezvoltat si produs cateterul VAQUA pentru confortul oamenilor care il folosesc.
Ca atare, aceasta include o serie de avanasate caracteristici medicale si tehnologice care fac procesul de cateterizare mai usor si mai confortabil
decat a fost vreodata.

SONDA FOLEY CU ARGINT

3MSONDA FOLEY CU ARGINT - Sonda Foley cu argint pentru tratamentul infectiilor urinare cronice

 

 

POLYSKIN II

3MPOLYSKIN II - Pansamente Escara

Ideal pentru prinderea cateterelor I.V.,donatori lambouri de piele, arsuri, ulcere si plagi de sutura

 

BIOPRO

BIOPROCompania BIOPRO are multi ani de experienta in ceea ce priveste distributia si serviciile in domeniile cardiologiei si chirurgiei cardiace devenind unul din principalii furnizori de echipament medical din Austria.

Compania colaboreaza foarte bine cu producatori de bunuri de inalta calitate precum si cu un numar crescand de centre de implantologie din Europa Centrala si de Est. Biroul central din Austria, impreuna cu filialele din Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania si Bulgaria asigura cea mai buna de servirea clientilor nostrii. Prosuse fabricate in Statele Unite sunt importatedefirmaBionet.

UNIPATCH

UNIPATCHCompania UNI-PATCH produce cea mai completa linie de electrozi stimulatori, precum marca VERSA-PATCM, produse hot/cold pentru terapie, precum si lotiuni si geluri. Aceste produse sunt folosite in recuperare, medicina sportiva, spitale si ambulatoriu.

 

 

WRP

WRP Compania WRP  prin modalitatea de a satisface cerintele de calitate din domeniul medical este reflectata de calitatea manusilor chirurgicale WRP PROFEEL®:

WRP a creat manusile chirurgicale pentru examinare COMFIT tinand seama de exigentele stricte ale standardelor internationale. Cu o experienta de mai multi ani in domeniu, manusile COMFIT sunt create pentru a face fata si celor mai inalte cerinte:

WRP DERMAGRIP este o noua grupa de manusi medicale nepudrate, cu suprafata speciala usurand manuirea instrumentelor.

3M

3MCompania 3M prin programul pentru sanatate 3M Health ofera o arie completa de produse pentru ingrijirea pielii: pansamente, benzi adezive, campuri chirurgicale, produse pentru suturi cutanate.

Compania produce o gama larga de materiale pentru uz stomatologic. Pe langa stetoscoape, instrumente ortopedice si echipamente de sterilizare, 3M pune la dispozitie si aparatura cardiovasculara si pulmonara, consumabile medicale (halate, masti, campuri operatorii, etc.), aparatura pentru sterilizare, electrozi, indicatori chimici.

sus

Despre companie

SC OMMED SRL prin seriozitate, promtitudine si profesionalism a reusit sa se impuna ca un partener serios si de incredere pentru colaboratorii sai, de-a lungul timpului.

Speram intr-un parteneriat de lunga durata bazat pe incredere, loialitate si intelegere.

In aceasta idee, va rugam continuati sa apelati cu incredere la serviciile noastre asa cum ati facut-o de-a lungul timpului, ajutandu-ne reciproc sa evoluam din punct de vedere al actului medical.

Va multumim ca ne-ati ales!