Despre noi

S.C. OMMED S.R.L. - Bucuresti a luat fiinta in anul 2000. Seriosi si prompti in afaceri, angajatii nostri au ajutat piata sa-si constientizeze si sa-si defineasca nevoile intr-un sector socio-economic aproape neglijat pana la acel moment, in ciuda implicatiilor vitale pe care le dezvolta.

Putem spune ca in ceea ce priveste produsele medicale, OMMED impune un anumit standard in 2000. De la infiintare firma a cunoscut o ascensiune permanenta si a reusit sa se impuna cu rapiditate pe piata romaneasca, avantajata fiind de pozitia extrem de favorabila detinuta in cadrul acesteia.

Numarul firmelor europene - si nu numai - cu care colaboram creste continuu, iar prestigiul acestora reprezinta o garantie a seriozitatii, a eficientei si a disciplinei noatre in afaceri.

Despre companie

SC OMMED SRL prin seriozitate, promtitudine si profesionalism a reusit sa se impuna ca un partener serios si de incredere pentru colaboratorii sai, de-a lungul timpului.

Speram intr-un parteneriat de lunga durata bazat pe incredere, loialitate si intelegere.

In aceasta idee, va rugam continuati sa apelati cu incredere la serviciile noastre asa cum ati facut-o de-a lungul timpului, ajutandu-ne reciproc sa evoluam din punct de vedere al actului medical.

Va multumim ca ne-ati ales!