SCD EXPRESS - APARAT PENTRU COMPRESIE ANTITROMBOTICĂ

SCD Sistemul Express este o modalitate de compresie dovedită din punct de vedere clinic pentru prevenirea trombozei venoase profunde (TVP) şi emboliei pulmonare (EP).
Acest nou sistem oferă o serie de caracteristici unice care îmbunătăţesc profilaxia pentru fiecare pacient.


SCD EXPRESS - APARAT PENTRU COMPRESIE ANTITROMBOTICA

Kendall SCD 700 este cea mai recentă tehnologie de compresie, oferind o compresie secvențială, gradientă, circumferențială dovedită clinic (la picior, talpa piciorului sau ambele simultan) pentru a preveni tromboza venoasă profundă și embolia pulmonară. Controlorul permite pacienților să beneficieze de prevenirea TEV în confortul propriilor locuințe, în timpul perioadei critice, oferind aceleași standarde de îngrijire pe care medicii le prescriu în prezent și pe care pacienții le utilizează în timp ce se află în mediul spitalicesc.
Cu sistemul de compresie Kendall SCD Express, terapia vasculară complet transportabilă este pregătită. Mutați pacienții de la cameră la cameră, de la etaj la etaj, ori de câte ori este nevoie, fără prize, fără riscuri și fără întrerupera protecției. Aceasta este prevenirea TVP. La timp! Oriunde!
Sistemele de compresie secvențiale Kendall SCD oferă o compresie a picioarelor sau tălpii piciorului pentru a preveni TVP și EP. Tehnologia patentată de reumplere vasculară permite sistemului să detecteze timpul individual de reumplere a fiecărui pacient pentru a furniza o terapie personalizată.


SCD EXPRESS

• Este un aparat care oferă o modalitate de compresie mecanică dovedită din punct de vedere clinic pentru prevenirea trombozei venoase profunde (TVP) şi emboliei pulmonare (EP).
• Acest nou sistem oferă o serie de caracteristici unice care îmbunătăţesc profilaxia pentru fiecare pacient.

CONSUMABILE

• Sleeve (manşete SCD de diferite mărimi si lungimi)
• Cablu (pentru conectare manşetă la aparat)